Campionatele mondiale masculine si feminine de bowling au loc o data la 4 ani, fiind reglementate de Statutul si Regulile de Joc ale World Bowling.
Anul acesta ele se organizeaza in Statele Unite ale Americii, in arena de joc a Hotelului South Point Casino din Las Vegas, in perioada 24 noiembrie-4 decembrie.
Lotul feminin al Federatiei Romane de Bowling a reusit, cu ajutorul financiar al clubului Septimia din Odorheiu Secuiesc si cel personal al sportivilor, sa participe la Campionatele Europene Feminine desfasurate in iunie 2016 la Viena si printr-un rezultat bun, sa se califice la campionatele mondiale (vezi poza). In consecinta, lotul feminin al FRB a fost invitat oficial de catre Federatia Mondiala de Bowling (World Bowling), prin CEO-ul acesteia, sa participe la Campionatele Mondiale de Bowling de anul acesta din Las Vegas.
Participarea la aceste campionate mondiale, impreuna cu sportivii cei mai de seama ai celorlaltor 36 de loturi nationale, reprezinta cel mai IMPORTANT si ONORANT eveniment din viata oricarui sportiv practicant de bowling.
Pentru FRB, trimiterea lotului de sportivi la aceste campionate internationale este scopul sau primordial, descris in actele sale de functionare si in regulamentele campionatelor nationale.
FRB face un apel de maxima urgenta catre comunitatea bowling-ului romanesc pentru a asigura consolidarea bugetului necesar sustinerii financiare a participarii lotului sau feminin la Campionatele Mondiale de Bowling.
Orice tip de sponsorizare, in orice suma de bani sau de oricare alt fel, poate fi asumata atat individual cat si institutional de FRB, aceasta fiind pregatita sa asigure orice tip de publicitate solicitata de sponsori si asumata prin documentele specifice acestei forme de suport.
Pentru orice detalii suplimentare sau pentru orice modalitate de sustinere in sensul celor de mai sus, va rugam sa-l contactati pe presedintele FRB, dl. Nitu Ionut, sau pe oricare membru al Biroului Federal.
Va multumim intelegere si asteptam cu nerabdare raspunsul d-voastra la acest apel de maxima importanta nationala!
◄ Înapoi