In ultimele 2 saptamani Federatia Romana de Bowling a avut onoarea de a primi sponsorizarea financiara necesara pentru organizarea participarii lotului national feminin romanesc la World Championships 2017 care se va desfasura in perioada 23 noiembrie - 4 decembrie in Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii.

Sustinerea financiara a fost realizata de catre:

- P3 LOGISTIC PARKS ca Partener Principal al Evenimentului, o corporatie internationala care incepand din 2001 construieste, detine, dezvolta si gestioneaza active logistice in toata Europa
- Clubul sportiv EURO MASTER ONE din Ploiesti, ca Sponsor Principal al Evenimentului, asociatie sportiva care participa in campionatul national de bowling al Romaniei cu 2 echipe, Ploiesti Bowling Masters 1 in Divizia A si Ploiesti Bowling Masters 2 in Divizia B.
- Dip Express S.R.L. din Ploiesti, ca Sponsor Principal al Evenimentului, societate comerciala care importa, produce si comercializeaza produse utilizate in industrie, comert si transporturi; aflati mai multe despre Dip Express la link-ul http://www.dip-express.ro/ .
- Clubul Sportiv SEPTIMIA din Odorheiu Secuiesc, asociatie sportiva a carei echipa participa in campionatul national de bowling al Romaniei, facand parte din Complexul Septimia Resort - Hotel, Wellness & SPA.

- Sportivele membre ale lotului ce vor reprezenta Romania: Roxana Buga, Oana Vlad, Luminita Farkas-Bucin, Daniela Nitu, Eugenia Dumitrascu si antrenorul lotului Valentin Piros.

Multumim sponsorilor de mai sus pentru sustinerea financiara oferita Federatiei Romane de Bowling.

Deasemenea, multumim membrilor delegatiei romanesti pentru auto-sustinerea financiara si pentru dorinta deosebita de participare la acest eveniment, acestea fiind determinante in selectarea finala a echipei, in special datorita faptului ca atat sportivele care au calificat echipa cu ocazia campionatelor europene din 2016, cat si unele dintre sportivele din in top-ul clasamentului romanesc au declinat participarea din motive obiective.

Le uram drum bun, mult succes la joc si le vom urmari evolutia in aceasta competitie majora internationala urmand link-ul http://2017wc.worldbowling.org/ !
◄ Înapoi