Va rugam sa nu ezitati sa analizati si sa propuneti persoane pentru functiile de conducere mentionate mai sus.
Reamintim ca in cadrul adunarii generale din 9 iunie 2017 s-au hotarat urmatoarele:
"VI.Aprobarea provizorie a demisiilor Secretarului general al FRB – d-na Ploita Ionita, Vicepresedintelui FRB – dl. Verzar Lorant, a membrilor BF – d-na Bogdan Beata, dl. Catalin Gheorghe si dl. Nicolescu Mircea.
Pana ce locurile vacante vor fi completate cu alte persoane, activitatea acestora va fi preluata de catre ceilalti membri ai BF.
S-a hotarat ca propunerile privind completarea functiilor vacante sa fie prezentate si votate cu ocazia proximei Adunari Generale a FRB, prevazuta a se desfasura eventual inaintea initierii campionatului nationale de bowling 2017-2018, dupa obtinerea Certificatului de Identitate Sportiva, ocazie cu care se vor modifica eventual si actele constitutive cu modificarile necesare."
Deoarece FRB nu a convocat de-atunci nici o adunare generala, pentru ca certificatul de identitate sportiva a fost obtinut de-abia in a doua jumatate a lunii octombrie 2017 dupa initierea campionatului national de bowling 2017-2018, indeplinirea acestor hotarari a ramas sa se realizeze la proximele adunari generale (ordinara anuala si extraordinara) pe care FRB le va convoca in curand.
Deasemenea, va rog sa faceti propuneril luand in considerare ca persoanele propuse sa completeze Biroul Federal trebuie sa-si asume si responsabilitatile comisiilor de specialitate, in conformitate cu Statutul FRB.

◄ Înapoi