SPONSORIZARE BBBS / BRUNSWICK - FRB. PRIMUL PAS - FURNIZAREA ECHIPAMENTULUI DE JOC DELEGATIEI ROMANIEI LA EMC 2019

Suntem onorati de a anunta materializarea colaborarii cu Balkan Bowling & Billiards Supplies (BBBS) din Grecia, distributor oficial al producatorui mondial de echipament sportiv BRUNSWICK, initiata in a doua parte a anului trecut cu dl. Bill Hartofillis, in calitatea sa de reprezentant al BBBS/BRUNSWICK.


Cu multa onoare, intreaga delegatie a Romaniei la European Men Championships 2019 va purta echipamentul de joc furnizat de BBBS / BRUNSWICK constand in tricouri si jachete de cea mai buna calitate, imprimate cu un model original realizat in exclusivitate pentru Federatia Romana de Bowling, iar jucatorii care vor evolua pe piste la EMC 2019 vor beneficia fiecare de cate 2 bile de bowling BRUNSWICK de prima calitate.


Deasemenea, BBBS/BRUNSWICK si-a exprimat intentia de a deveni sponsori oficiali ai FRB pe termen lung, prin furnizarea de echipament sportiv si accesorii destinate sportivilor, in special la nivelul copiilor si juniorilor, dar si in ideea ridicarii calitatii jocului la nivel competitional intern si extern.


Aceasta colaborare cu BBBS/BRUNSWICK completeaza eforturile FRB de dezvoltare, prin contractarea cu Ministerul Tineretului si Sportului a finantarii activitatii sportive competitionale de bowling atat in 2018, cat si 2019.Multumim BBBS, multumim BRUNSWICK, uram succes echipei la EMC 2019!
◄ Înapoi