uploaded/tiny/files/regulament-cupa-romaniei.pdf
- regulament "CUPA ROMANIEI 2020".

Inscrierile echipelor pentru "CUPA ROMANIEI" se fac la adresa de email competitii@frbowling.ro

Echipele vor fi alcatuite din 5 jucatori (optional si 1 rezerva).Toti jucatorii trebuie sa fie legitimati la acelasi club (asociatie).Se pot inscrie un numar nelimitat de echipe formate din jucatori legitimati la acelasi club (asociatie).
Squad-urile de calificare se vor desfasura sambata 15 februarie 2020.In functie de numarul de echipe solicitante se vor organiza squad-uri de calificare si vineri 14 februarie 2020.Semifinalele si finalele vor avea loc duminica 16 februarie 2020.
Inscrierile se fac in saptamana competitiei, pana joi 13.02.2020, cand se anunta ungerea.
Se va juca in format Baker, 12 jocuri, conform regulamentului "CUPA ROMANIEI 2020".
Componenta echipei se va comunica arbitrului, inaintea fiecarui joc.
Intre jocuri este posibila schimbarea ordinii jucatorilor si de inlocuire titular cu rezerva (sunt posibile mai multe schimbari).
Jucatorul 1 va lansa in frame.urile 1 si 6, jucatorul 2 in 2 si 7, jucatorul 3 in 3 si 8, jucatorul 4 in 4 si 9 si jucatorul 5 in 5 si 10!
Atunci cand un jucator lanseaza in locul altuia, se considera bila moarta.
Handicapul pentru juniori si jucatoare este de 1 per joc, acestea nu se pot cumula! (a fost aplicat regulamentul CNB unde daca un junior sau o jucatoare au HND 8 si lanseaza doar 2 frame.uri intr.un joc, primesc HND 1 pentru acel joc!)
In caz de egalitate, in calificari, se aplica regulamentul CNB, departajarea echipelor se face luand in calcul cel mai bun ultim joc, penultim joc, samd.Daca egalitatea persista, se va lansa o bila de roll-off, de acelasi jucator (desemnat de catre fiecare echipa), pana cand una dintre ele va castiga!
In caz de egalitate, in semifinale sau finala, se va lansa o bila de roll-off, de acelasi jucator (desemnat de catre fiecare echipa), pana cand una dintre ele va castiga!
Alegerea pistei pe care se vor executa toate loviturile de roll-off (inclusiv in caz de egalitate), se va face prin tragere la sorti (clasica moneda, cap sau pajura), de catre arbitru!
In situatia cand numarul echipelor, intr.un squad, este impar, se va apela la un pacer (acesta/acestia vor efectua toate aruncarile).
CUPA ROMANIEI 2020 se va desfasura in clubul IDM, sector B.
Va asteptam cu drag!


◄ Înapoi