In ultimele 2 saptamani Federatia Romana de Bowling a avut onoarea de a primi sponsorizarea financiara necesara pentru organizarea participarii lotului national feminin romanesc la World Championships 2017 care se va desfasura in perioada 23 noiembrie - 4 decembrie in Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii.

Sustinerea financiara a fost realizata de catre:

- P3 LOGISTIC PARKS ca Partener Principal al Evenimentului, o corporatie internationala care incepand din 2001 construieste, detine, dezvolta si gestioneaza active logistice in toata Europa
- Clubul sportiv EURO MASTER ONE din Ploiesti, ca Sponsor Principal al Evenimentului, asociatie sportiva care participa in campionatul national de bowling al Romaniei cu 2 echipe, Ploiesti Bowling Masters 1 in Divizia A si Ploiesti Bowling Masters 2 in Divizia B.
- Dip Express S.R.L. din Ploiesti, ca Sponsor Principal al Evenimentului, societate comerciala care importa, produce si comercializeaza produse utilizate in industrie, comert si transporturi; aflati mai multe despre Dip Express la link-ul http://www.dip-express.ro/ .
- Clubul Sportiv SEPTIMIA din Odorheiu Secuiesc, asociatie sportiva a carei echipa participa in campionatul national de bowling al Romaniei, facand parte din Complexul Septimia Resort - Hotel, Wellness & SPA.

- Sportivele membre ale lotului ce vor reprezenta Romania: Roxana Buga, Oana Vlad, Luminita Farkas-Bucin, Daniela Nitu, Eugenia Dumitrascu si antrenorul lotului Valentin Piros.

Multumim sponsorilor de mai sus pentru sustinerea financiara oferita Federatiei Romane de Bowling.

Deasemenea, multumim membrilor delegatiei romanesti pentru auto-sustinerea financiara si pentru dorinta deosebita de participare la acest eveniment, acestea fiind determinante in selectarea finala a echipei, in special datorita faptului ca atat sportivele care au calificat echipa cu ocazia campionatelor europene din 2016, cat si unele dintre sportivele din in top-ul clasamentului romanesc au declinat participarea din motive obiective.

Le uram drum bun, mult succes la joc si le vom urmari evolutia in aceasta competitie majora internationala urmand link-ul http://2017wc.worldbowling.org/ !
Inscrierile se fac pe adresa competitii@frbowling.ro

Squaduri :
Vineri 03.11.2017 - ora 16.00

Sambata 04.11.2017 - ora 10.00 , 13.00 , 16.00
Duminica 05.11.2017 - ora 10.00 , 13.00 , 16.00

Situatia inscrierilor : Situatie Inscrieri
2007 Weber Cup - Day 1  - 40 feet


Deoarece masina din Bran nu este Brunswick Authority, asa cum s-a stiut la inceput , ci Kegel cu paduri , ungerile pentru divizia A si divizia B vor fi :

Divizia A : 

Wolf Bran Ungere 39 feet

Divizia B :


Wolf Bran - Dragons 1 - Ungere 39 feet
Wolf Bran - EMO 2 -     Ungere 36 feet
Wolf Bran - Dragons 2 - Ungere 47 feet
Campionatele mondiale masculine si feminine de bowling au loc o data la 4 ani, fiind reglementate de Statutul si Regulile de Joc ale World Bowling.
Anul acesta ele se organizeaza in Statele Unite ale Americii, in arena de joc a Hotelului South Point Casino din Las Vegas, in perioada 24 noiembrie-4 decembrie.
Lotul feminin al Federatiei Romane de Bowling a reusit, cu ajutorul financiar al clubului Septimia din Odorheiu Secuiesc si cel personal al sportivilor, sa participe la Campionatele Europene Feminine desfasurate in iunie 2016 la Viena si printr-un rezultat bun, sa se califice la campionatele mondiale (vezi poza). In consecinta, lotul feminin al FRB a fost invitat oficial de catre Federatia Mondiala de Bowling (World Bowling), prin CEO-ul acesteia, sa participe la Campionatele Mondiale de Bowling de anul acesta din Las Vegas.
Participarea la aceste campionate mondiale, impreuna cu sportivii cei mai de seama ai celorlaltor 36 de loturi nationale, reprezinta cel mai IMPORTANT si ONORANT eveniment din viata oricarui sportiv practicant de bowling.
Pentru FRB, trimiterea lotului de sportivi la aceste campionate internationale este scopul sau primordial, descris in actele sale de functionare si in regulamentele campionatelor nationale.
FRB face un apel de maxima urgenta catre comunitatea bowling-ului romanesc pentru a asigura consolidarea bugetului necesar sustinerii financiare a participarii lotului sau feminin la Campionatele Mondiale de Bowling.
Orice tip de sponsorizare, in orice suma de bani sau de oricare alt fel, poate fi asumata atat individual cat si institutional de FRB, aceasta fiind pregatita sa asigure orice tip de publicitate solicitata de sponsori si asumata prin documentele specifice acestei forme de suport.
Pentru orice detalii suplimentare sau pentru orice modalitate de sustinere in sensul celor de mai sus, va rugam sa-l contactati pe presedintele FRB, dl. Nitu Ionut, sau pe oricare membru al Biroului Federal.
Va multumim intelegere si asteptam cu nerabdare raspunsul d-voastra la acest apel de maxima importanta nationala!
Inscrierile se fac pe adresa competitii@frbowling.ro

Squaduri :

Sambata 23.09.2017 - ora 9.30 , 13.00 , 16.30
Duminica 24.09.2017 - ora 9.30 , 13.00 ,

Situatia inscrierilor : Situatie Inscrieri
2008 EBT 11 - 30th Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (37 feet)


Pe data de 16.09.2017 ora 15.00 la Cernavoda sala MGM si pe data 17.09.2017 ora 15.00 la Constanta sala Lake View, Federatia Romana de Bowling prin Colegiul Arbitrilor , organizeaza sesiune de pregatire si examinare arbitri. Pot participa la sesiunea de pregatire cetateni Romani care cunosc Regulamentul Campionatului National de Bowling 2017-2018.

Material de studiu pentru examinare:

Regulamentul Campionatului National de Bowling 2017-2018


Presedinte Colegiul Arbitrilor
Viorel Pavel
...