Masuri combatere SARS‑CoV‑2 (Covid-19) pentru etapele de Campionat National programate in weekend-ul 02-03 octombrie 2021
Avand in vedere noile restrictii, intrate in vigoare ca urmare a cresterii numarului de infectari cu Covid-19, la etapele de Divizia A si Divizia B ce vor avea loc in weekend-ul 02-03 octombrie la Lake View Constanta si Club IDM Bucuresti, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.
Certificatul verde poate fi obtinut de catre participantii vaccinati, trecuti prin boala sau de catre cei care s-au testat RT-PCR sau antigen.
Testul RT-PCR trebuie realizat cu maxim 72 de ore inainte disputarii meciului, iar testul rapid antigen cu maxim 48 de ore inaintea disputarii meciului.
Certificatul poate fi obinut accesand https://certificat-covid.gov.ro/login si completand toate informatiile solicitate. Codurile QR regasite in certificatul verde vor fi centralizate de catre capitanul fiecarei echipe si scanate de catre arbitrii. Recomandam capitanilor sa transmita codurile QR catre arbitrii cu macar 24 de ore inaintea meciului, pe adresa de e-mail comunicata de catre acestia. In cazul in care acest lucru nu este posibil, verificarea va fi realizata inainte de meci, jucatorii si arbitrul fiind obligati sa ajunga cu minim 30 de minute inainte de inceperea acestuia. Arbitrii vor fi verificati de catre seful Comisiei de Arbitrii din cadrul FRB.
Meciurile se vor desfasura respectand in totalitate masurile impuse de autoritati, de Federatia Romana de Bowling si de cluburile gazda, in calitate de organizatori si de arenele in care se vor desfasura competitiile.

Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling.
"Comunicat privind hotararile Adunarii Generale Extraordinare a Federatiei Romane de Bowling din 21.09.2021

Adunarea generala extraordinara a Federatiei Romane de Bowling, intrunita in 21.09.2021 la prima convocare in cvorum statutar, a aprobat in unanimitate subiectul de pe ordinea de zi. De asemenea, s-a hotarat ca din veniturile constituite de Federatia Romana de Bowling sa fie realizate urmatoarele cheltuieli:

1. Pregatirea, selectia si participarea la Campionatul European de Juniori 2021 (European Youth Championships 2021), cu suma de 77.546 lei.

2. Participarea la Campionatul Campionilor Europeni 2021 (European Championship of Champions 2021), cu suma de 13.968 lei.

3. Participarea la Campionatul Mondial de Bowling (IBF Super World Championships 2021), cu suma de 90.579 lei, dupa cum urmeaza:

- Suma de 71.479 lei va sustine participarea la IBF World Championships 2021 a 9 seniori (4 masculin si 5 feminin).

- Suma de 19.100 lei va sustine participarea la IBF Masters World Championships 2021 a seniorilor 50+65+; aceasta suma include sustinerea cu 7.500 lei a participarii campionului european en-titre, dl. Gheorghe Catalin, si sustinerea taxei de participare a celorlalti 11 seniori 50+65+, in suma de 11.600 lei.

4. Cheltuielile de personal aferente salaratilor FRB, cu suma de 13.053.

Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling"
Turneul 7 (calificari CNI-1) va avea loc in perioada 16-19.09.2021 la Constanta, sala Lake View.
Inscrierile se fac numai pe adresa de email : competitii@frbowling.ro
Incepand de luni (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile jucatorilor din Iasi, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc si Brasov.
In intervalul marti (ora 10.00) - miercuri (ora 10.00) sunt acceptate si inscrierile jucatorilor din Ploiesti si Bucuresti.
Incepand de miercuri (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile tuturor jucatorilor.

IMPORTANT!!!
Inscrierile se fac cu mentionarea categoriei si a squad.ului in care se inscriu jucatorii! Fara mentionarea categoriei si a squad.ului, inscrierea nu este luata in considerare .

- verificare categorie, viza medicala, taxa viza sportiv => http://frbowling.ro/ro/page/166/jucatori-legitimati
- situatie inscrieri =>  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ho624E8anehVFH0RwPcSu72PuSEZpwApBtVwVyyJs6A/edit#gid=1484554792
Precizare privind neparticiparea motivata si neanuntata in prealabil a sportivilor inscrisi in competitiile FRB
Va readucem la cunostinta hotararile luate in sedinta de Birou Federal din 27.01.2021:
”- BF hotaraste ca neprezentarea la turneele de calificare sa nu atraga penalitati, dar sa nu se permita inscrierea intr-un alt turneu fara achitarea taxei turneului in care sportivul nu s-a prezentat (fara sa anunte in avans neprezentarea). Astfel, aceasta modalitate este de fapt o modalitate de achitare/plata a “rezervarilor” in grupele de joc ale turneelor, indiferent daca sportivul participa sau nu (exceptandu-se anuntarea din timp a neprezentarii sau a cazurilor de forta majora). Perioada de anuntare a neprezentarii trebuie sa fie minim 24/48 ore inainte de primul squad al turneului.”
S-a considerat ca acest lucru este echitabil fata de orice alt sportiv care ar fi putut/ar putea sa se inscrie in locul celui care nu poate participa, dar si din punct de vedere al modificarilor organizatorice care pot rezulta dintr-o neparticipare neantuntata in prealabil (necesitatea unui pacer care sa inlocuiasca sportivul care nu se prezinta, modificarea bugetului squad-ului, probleme de nominalizare/participare a arbitrilor, etc.).
...