Anunt privind numirea unui nou selectioner-pregatitor al lotului national masculin: Aducem la cunostinta comunitatii sportive ca Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling a decis in sedinta din 14 februarie 2020 ca noul selectioner-pregatitor al lotului national masculin sa fie dl. Piticariu Marius. Alegerea a fost facuta pe baza infirmarii de catre fostul selectioner a continuarii activitatii si conform solicitarii comunicata Biroului Federal de catre dl. Piticariu. Dansul va depune in curand programul sau de activitate, incluzand si principiile pe care le propune sa stea la baza selectiei pe care o va face cel putin pentru European Men Championships 2020, competitie ce va avea loc in perioada 13-23 august 2020 in orasul Helsinki din Finlanda. De asemenea, va anuntam ca in aceeasi sedinta, Biroul Federal a hotarat ca delegatia ce va reprezenta Romania la European Men Championships 2020 sa fie formata din 6 sportivi.
Anunt privind participarea la European Youth Championships 2020: Aducem la cunostinta comunitatii sportive ca Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling a decis in sedinta din 14 februarie 2020, ca delegatia care va reprezenta Romania la European Youth Championships 2020 ce se va desfasura in perioada 3 - 13 aprilie 2020 in orasul Tilburg din Tarile de Jos (Olanda), sa fie formata din sportivii Verzár Tamás, Kacsó Balázs, Imre Zalán si insotitorii Verzár Lórànt si Karamán Géza.

Multumim tuturor participantilor si celor care au asistat la prima editie a Cupei Romaniei la Bowling.
Felicitari castigatorilor!
Podiumul este format din :

   LOCUL 1 - Split  / club North Star Bucuresti

   LOCUL 2 - IDM 2 / club ACS "69" Bucuresti
   LOCUL 3 - PBM 2 / club Euro Master One Ploiesti

    CUPA ROMANIEI la BOWLING

Federatia Romana de Bowling organizeaza sambata, 15.02.2020, Prima Editie a Cupei Romaniei la Bowling, competitie ce se va desfasura in sectorul B al clubului IDM din Bucuresti, incepand cu ora 12:00.

Vor participa 8 echipe de la cluburile ACS 69, North Star Bucuresti, Micadan Force, Elcomex& Delfinii Cernavoda si Euro Master One.
Va asteptam sa ne fiti alaturi in numar cat mai mare si va multumim pentru sprijinul acordat pentru promovarea acestui sport.
Avand in vedere numarul mic de echipe inscrise in Cupa Romaniei, Biroul Federal a hotarat actualizarea programului anuntat initial in asa fel incat calificarile sa se desfasoare in sectorul B al Clubului IDM sambata ora 12:00 pe 8 piste, urmand ca semifinalele si finalele sa se desfasoare tot sambata, dupa terminarea calificarilor, incepand cu ora 15:30, pe 4 piste. Astfel, premierea va avea loc in jurul orei 16:30. Restul prevederilor regulamentului competitiei se pastreaza.
Va invitam sa vizionati meciurile in direct urmand link-ul https://www.idmclub.ro/camera.php  camerele 3 si 4. Dar si mai bine n-ar fi sa le vedeti la fata locului? Pentru ca vor juca cei mai buni jucatori romani si merita sa fie aplaudati!


...