https://docs.google.com/spreadsheets/d/19rbtAbk8oQCl_kRfoovgzbsMru6z0FasDcy9v6fsS_0/edit#gid=839565440 - link pentru a verifica disponibilitatea in squad.uri.

Inscrierile pentru CNDuo50+, CNDuo Feminin, CNDuo Masculin si pentru CNTrio se fac la adresa de email competitii@frbowling.ro
Extras din Regulamentul CNB 2019-2020:
"CNDuo50+, insemnand toti seniorii50+, indiferent de sex (se acorda handicapuri).
CNDuo Feminin, insemnand toti jucatorii de sex feminin, inclusiv juniori si seniori50+ (nu se acorda handicapuri).
CNDuo Masculin, insemnand toti jucatorii de sex masculin, inclusiv juniori si seniori50+ (nu se acorda handicapuri).
CNTrio, toti jucatorii indiferent de sex si varsta.
Dupa alcatuirea clasamentelor turneului de calificare pentru fiecare categorie in parte, primesc dreptul de a participa la finalele din cadrul turneului final al CNDuo si CNTrio cate 8 echipe.
Daca la oricare dintre categorii nu vor fi minim 8 echipe pentru calificarea in finala, atunci pentru acea categorie nu se va organiza finala, iar clasamentul din turneul de calificare va fi cel final.
CNDuo se va desfasura cu cate 2 jucatori pe pista, cate 6 jocuri fiecare.
CNTrio se va desfasura cu cate 3 jucatori pe pista, cate 4 jocuri fiecare.
Stilul de joc pentru toate categoriile va fi in "cross", iar mutarea sportivilor se va face dupa fiecare joc, cate o pereche de piste la dreapta."
Prioritate inscrieri:  Luni - M.ciuc,Odorheiu Secuiesc,Iasi
                  Marti - Ploiesti,Bucuresti
                  Miercuri - Toti jucatorii

AVAND IN VEDERE NUMARUL MARE DE SOLICITARI PENTRU CND, AU FOST CREATE 2 SQUAD.URI, LUNI SI MARTI, PENTRU CEI DIN ZONA CONSTANTA.
DACA DORESC, SE POT INSCRIE SI CEI DIN ALTE ZONE!
Va reamintim ca in conformitate cu Regulamentul CNB 2019-2020, in competitiile din campionatele nationale nu pot participa decat jucatorii legitimati la FRB, cu taxa pentru viza anuala de sportiv platita si avand aviz medical valabil "Apt pentru activitatea sportiva". (valabilitate aviz medical : sub 60 de ani, 6 luni / peste 60 de ani*, 3 luni)
   *extras din regulament, art. 3.1.20, "Daca sportivii de peste 60 ani prezinta o viza medicala cu o valabilitate mai mare de 3 luni, se considera ca are acordul medicului sportiv si se va tine cont de perioada de valabilitate a acesteia")
In primavara anului 1969, la initiativa unor oameni cu suflet si ambitie, a avut loc prima competitie de bowling din Romania, la Constanta.
Pentru a nu trece neobservat acest eveniment atat de important, FEDERATIA ROMANA DE BOWLING, reprezentata prin domnul Catalin Gheorghe, celebreaza sambata, 18.01.2020, ora 10.00, la clubul Lake View, acest fapt, la care vor fi invitati "pionierii" acestui sport.
La multi ani bowlingului romanesc!
... ...