Punctarea in cadrul turneelor Play-Off 2021 (divizia A si B) se stabileste in fiecare Runda prin cumularea:
 a. Punctelor obtinute din meciurile directe a celor 6 jucatori ai unei echipe, castigate in fata jucatorilor echipei adverse din Runda respectiva. Dupa 6 jocuri se acorda 1 punct celui cu scorul mai mare si 0 puncte celui cu scorul mai mic (daca unul dintre jucatori este schimbat, scorul este realizat prin cumularea scorului titularului cu al rezervei/rezervelor), conform aranjarii initiale efectuate de catre capitanii echipelor pe foaia de joc. ÎN CAZ DE EGALITATE: Pentru stabilirea scorului mai mare, se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cei doi jucatori.
 b. Punctelor obtinute prin compararea popicaverajului obtinut dupa 6 jocuri de catre cele 2 echipe adverse din Runda respectiva (5 puncte acordate echipei cu popicaveraj mai mare, 0 puncte acordate echipei cu popicaverajul mai mic). ÎN CAZ DE EGALITATE: Pentru stabilirea echipei cu popicaveraj mai mare se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi a penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cele 2 echipe.
 c. Punctelor obtinute din clasamentul mediilor celor 4 echipe din Runda respectiva dupa cum urmeaza: Locul 1- 4 puncte, Locul 2- 3 puncte, Locul 3- 2 puncte, Locul 4- 1 punct. ÎN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor echipelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.

Total Puncte: include punctele bonus primite (conform regulamentului CNB 2021) de catre echipele participante in cadrul turneelor Play-Off 2021 si punctele obtinute in cadrul fiecarei Runde. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea echipelor cu acelasi punctaj se va face descrescator in functie de popicaverajul lor total din Runda/Rundele turneului Play-Off 2021, apoi descrescator in functie de popicaverajul ultimului joc din ultima Runda Play-Off 2021 jucata, apoi al penultimului joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.

Clasamentul Final
se stabileste dupa cele 3 Runde (din Play-Off 2021) in functie de rubrica Total Puncte.
In cadrul turneelor Play-Off 2021 (divizia A si B) durata incalzirii este de 10 minute/pista, inclusiv pentru rezerve.

 
◄ Înapoi