Baraj Mentinere-Promovare in Divizia A si ungere, Finala CNI-2 Juniori si Finala CNI-1 Juniori.
In urma sedintelor din 25 octombrie si 28 octombrie 2021, pe baza ofertelor primite din partea arenelor si a situatiei epidemiologice actuale, Biroul Federal a hotarat urmatoarele:
1. Desfasurarea Barajului de Promovare in Divizia A - Retrogradare in Divizia B conform calendarului competitional al CNB 2021, in data de 6 noiembrie, pe pistele arenei Clubului MGM din Cernavoda. Ora inceperii desfasurarii competitiei este 11:00, urmand ca in cazul in care echipele vor dori o alta ora de incepere si vor comunica acest lucru Comisiei de Competitii, aceasta sa fie modificata si anuntata in mod corespunzator.
2. Desfasurarea Finalei de Campionatului National de Duo Juniori 2021 (inclusiv a calificarilor in finala), conform calendarului competitional al CNB 2021, in perioada 6-7 noiembrie 2021, pe pistele arenei Clubului 300 Bowling din Miercurea Ciuc. Orele de desfasurare ale calificarilor si finalei vor fi anuntate in timp util pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Bowling (frbowling.ro) .
3. Desfasurarea Finalei Campionatului National Individual de Juniori 2021 in perioada 26-28.11.2021, pe pistele arenei Clubului Septimia din Odorheiu Secuiesc. Orele de desfasurare ale calificarilor si finalei vor fi anuntate in timp util pe site-ul oficial al  Federatiei Romane de Bowling (www.frbowling.ro) .
Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling.

Ungere Baraj Promovare/Mentinere:


◄ Înapoi