Baraj Mentinere-Promovare in Divizia A si Finala CNI-2 Juniori.
Barajul de Mentinere-Promovare in Divizia A ce va avea loc in sala Clubului MGM din Cernavoda in data de 6 noiembrie 2021, ora 10:00, conform hotararii echipelor concurente. Formatul barajului este identic cu cel folosit in CNI-6 (asezarea jucatorilor pe piste, puncte individual si puncte total popice echipa). O echipa poate acumula 6 puncte de la individual si 5 de la total popice echipa.
IN CAZ DE EGALITATE (individual): Pentru stabilirea scorului mai mare, se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cei doi jucatori.
IN CAZ DE EGALITATE (total popice echipa): Pentru stabilirea echipei cu popicaveraj mai mare se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi a penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cele 2 echipe.
Le uram succes si le putem urmari rezultatele pe site-ul oficial al FRB la => https://frbowling.ro/ro/xls/0/1421/rezultate-baraj-sala-mgm


Inscrierile pentru calificari CNI-2 2021 s-au incheiat.
Avand in vedere numarul mic de inscrieri, a informarilor facute de catre administratorul arenei 300 Bowling Club din Miercurea Ciuc, FRB a hotarat schimbarea formatului finalei pe baza art. 3.2.65.2 al Regulamentului CNB 2021: "Daca la oricare dintre categorii nu se vor califica 8 jucatori sau 8 echipe in finala, atunci pentru acea categorie nu se va organiza finala, iar clasamentul din turneele de calificare va fi cel final."
Astfel, calificarile vor avea loc in doar doua squad-uri, in ziua de duminica 07.11.2021 de la orele 10:00 si 13:00. Aceste squad-uri de calificare vor reprezenta finala propriu-zisa a competitiei.
Participantii in squad-uri vor juca 6 jocuri total popice si in urma rezultatelor se alcatuieste clasamentul final. Asezarea pe piste in cadrul fiecarui squad se va face prin tragere la sorti. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa 2 jocuri, cate o pereche de piste la dreapta. Se acorda handicap de sex si varsta.
IN CAZ DE EGALITATE: departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de duo aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Celelalte prevederi ale desfasurarii competitiei raman in vigoare conform anunturilor anterioare.
Le uram succes participantilor si le vom urmari rezultatele pe site-ul oficial al FRB la => https://frbowling.ro/ro/xls1/0/1415/rezultate-sala-300-bowling

Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling.
◄ Înapoi