În perioada 27-28 Noiembrie 2021 se va desfăşura Finala CNI-1 pentru categoria Juniori, in Odorheiu Secuiesc, sala Septimia.
Vor participa primii 19 jucatori din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 16 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Finala Pas 1 se va imparti in doua squad.uri, in primul squad jucatorii de pe locurile 4-11 iar in al doilea jucatorii de pe locurile 12-19. Se acorda Bonus si H de sex si varsta conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa 2 jocuri, 2 piste la dreapta, toti jucatorii. (se va juca pe 4 piste)
FINALA Pas 2: vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca câte 6 jocuri pe 3 ungeri diferite (scurta, medie, lunga). În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3! Se acorda H de sex si varsta conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa 2 jocuri, 2 piste la dreapta, toti jucatorii. (se va juca pe 4 piste)
Rezultate, clasamente, ungeri => https://frbowling.ro/ro/page/1396/cni-1--finala-juniori
Program:

Participanti:

◄ Înapoi