Program dezvoltare activitate sportiva la nivelul juniorilor mici si copiilor!
Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling anunta public initierea programului de dezvoltare la nivel de copii-juniori, finantat de catre Ministerul Sportului.
Modalitati de finantare a programului:
- Prin intermediul cluburilor membre ale FRB, care isi vor putea bugeta necesarul si-l vor putea solicita la FRB. In functie de organizarea si atragerea de copii si juniori mici la cursuri de initiere in bowling, cluburile membre afiliate vor fi sustinute financiar de FRB. Cluburile membre afiliate la FRB vor putea realiza si propune un buget pe care BF il va analiza, apoi va decide asupra proportiei de sustinere financiara.
- In cazul in care vor exista solicitari directe catre FRB, dinspre copii-juniori mici (sau parintii lor, solicitari precizand salile unde ar dori sa faca cursuri si antrenorii cu care ar dori sa lucreze), BF va decide de la caz la caz, asigurand sustinerea financiara direct, in aceleasi limite cu cele asigurate si prin cluburile membre FRB. Conditia principala va fi cea a legitimarii copiilor-juniorilor mici la FRB (legitimare solicitata de unul din cluburile membre ale FRB).
- Antrenorii/instructorii care se organizeaza pentru realizarea de cursuri cu copii-juniorii mici, vor putea sa solicite si ei intrarea pe lista agreata, sa solicite buget de finantare, urmand sa fie sustinuti financiar de FRB in aceleasi limite si pe aceleasi principii in care FRB va finanta programul si prin intermediul cluburilor membre afiliate sau solicitarilor direct adresate la FRB.
Pe baza propunerilor venite din partea cluburilor membre afiliate, a antrenorilor/instructorilor, sau direct din partea parintilor copiilor-juniorilor mici, FRB va realiza o lista de antrenori/instructori agreati si pe care ii poate lua in calcul la acordarea sustinerii financiare.
Va invitam sa aflati alte detalii privind acest program de dezvoltare in procesul-verbal al sedintei Biroului Federal al Federatiei Romane de Bowling din 31.03.2022, publicat pe pagina sa oficiala, la https://frbowling.ro/ro/page/701/sedinte-bf


Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling
◄ Înapoi