În perioada 19-20 Noiembrie 2022 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Feminin, in Bucuresti, sala IDM (sector B).
Vor participa primele 19 jucatoare din clasamentul calificarilor, din care primele 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toate cele 16 sportive, din care se califica mai departe primele 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2022. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatoarelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatoare pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toate jucatoarele.
FINALA Pas 2: vor concura primele 3 jucatoare din clasamentul calificarilor si primele 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca 3 runde a câte 6 jocuri. În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatoarelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucatoare pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toate jucatoarele.

REZULTATE, CLASAMENTE => https://frbowling.ro/ro/page/1641/cni-feminin--finala


PARTICIPANTE : 


PROGRAM : 
◄ Înapoi