În perioada 26-27 Noiembrie 2022 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Seniori 50+, in Constanta, sala Lake View.
Vor participa primii 19 sportivi din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: Vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 16 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2022. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
FINALA Pas 2: Vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca 6 jocuri. În urma rezultatelor obtinute de cei 8 sportivi se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucator pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.

REZULTATE, CLASAMENTE =>

UNGEREA: 


PARTICIPANTI: 


PROGRAM: 

◄ Înapoi