În perioada 26-27 Noiembrie 2022 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Juniori, in Odorheiu Secuiesc, sala Septimia.
Vor participa primii 17 sportivi din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: Vor concura locurile 4-17, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 14 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2022. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, 4 jucatori pe o pereche de piste si cate 5 jucatori pe celelalte doua perechi de piste, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
FINALA Pas 2: Vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca 3 runde a câte 6 jocuri. În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei Pas 2) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, 2 jucatori pe o pereche de piste si cate 3 jucatori pe celelalte doua perechi de piste, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.

REZULTATE, CLASAMENTE =>

UNGEREA: 


PARTICIPANTI: 


PROGRAM: 
◄ Înapoi