Va informam ca Federatia Romana de Bowling (FRB) demareaza desfasurarea Campionatelor Regionale de Juniori 2023 (CRJ), proiect finantat de Ministerul Sportului (MS) si de FRB din veniturile sale proprii.

Mentionam ca scopul acestor campionate este dezvoltarea bowling-ului la nivel de copii si juniori sub egida Federatiei Romane de Bowling (FRB) in orasele care au deja activitate in acest sport, prin atragerea noilor centre de bowling din alte orase inactive pana in acest moment si prin organizarea unor competitii locale de juniori si copii bilunare, din care se vor alege cei mai buni sportivi locali pentru desfasurarea unei Finale Nationale.

Participantii la aceste campionate pot fi atat cei aderenti la cluburile membre si legitimati la FRB, cat si cei nelegitimati la FRB.

Atasam Regulamentul Campionatelor Nationale de Juniori 2023 => uploaded/tiny/files/regulament-crj_2023.pdf

Pentru detalii si inscrierea centrelor locale de bowling in CRJ, dar si pentru initierea unei colaborari cu FRB in legatura cu cele descrise mai sus, va sa faceti adresati solicitarile cat mai repede posibil la:

- dl. Piticariu Marius - Director CRJ, email-ul cs.ligadebowling@gmail.com, tel. 0769-611-331, si/sau la

- dl. Nitu Ionut-Lucian - Secretar general FRB, la email-urile secretar@frbowling.ro / marketing-dezvoltare@frbowling.ro , tel. 0733-975-624.

Va multumim si va asteptam sa participati la program!
◄ Înapoi