In data de 1 noiembrie 2023 a avut loc sedinta Biroului Federal al Federatiei Romane de Bowling care a avut pe ordinea de zi alegerea locatiei turneelor finale ale Campionatului National Individual Seniori 50+ si Juniori. In urma dezbaterilor despre ofertele facute de catre sali, posibilitatile financiare ale federatiei si zonele din care provin majoritatea sportivilor calificati in finale, Biroul Federal a hotarat in unanimitate ca turneele finale sa se desfasoare pe pistele Centrului de Agremenent si Divertisment din Poiana Brasov, sambata 11.11.2023 (intre orele 9-23) si duminica 12.11.2023 (intre orele 9-14), cu posibilitatea extinderii intervalului.

 

De asemenea, dupa ce s-a constatat ca nu se poate asigura ungerea cu o masina de uns fara paduri, s-a votat cu unanimitate derogarea de la prevederile reglementare privind ungerea din finale, urmând ca in Comisia de Competitii sa se traga la sorti o ungere specifica masinii de uns a salii (cu paduri). Reprezentantii FRB vor face demersurile necesare pentru asigurarea functionarii adecvate a echipamentelor pistelor si a masinii de uns.

 

Rugam sportivii si reprezentantii cluburilor, sa confirmati/infirmati de urgenta (in urma verificarii cu sportivii legitimati ai clubulurilor) participarea individuala a sportivilor la turneul final conform informatiilor de mai sus. Solicitam acest lucru deoarece conform reglementarilor 2023, in cazul infirmarii participarii, sportivii clasati dupa pozitia 18 in clasamentul general vor avea dreptul sa participe la turneele finale. De asemenea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca la sfarsitul finalelor se va organiza premierea atat pentru categoria Seniori 50+ si Juniori - General, cat si pentru Seniori 65+ si Juniori 1, Juniori 2 si Juniori 3.

Va multumim, va invitam sa participati la turneele finale si va uram succes la joc!

◄ Înapoi