Avand in vedere:
- Hotararea CNSU Harghita nr. 74/12.10.2021, care conditioneaza ca in cazul incidentei cumulate a cazurilor din ultimele 14 zile de 6 la 1000 de locuitori, participarea la competitiile sportive sa fie permisa cu prezentarea certificatului verde obtinut doar pe baza vaccinarii (trecerea a 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) si pe baza trecerii perioadei cuprinse intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-Cov-2,
- faptul ca in Odorheiu Secuiesc a fost anuntata o incidenta cumulata a cazurilor in ultimele 14 zile mai mare de 6 la 1000 de locuitori,
Comisia de Competitii a Federatiei Romane de Bowling a hotarat ca finalele Campionatului National de Juniori 2021 sa fie amanate pana la o data care va fi anuntata in timp util, in functie de evolutia pandemica.
La aceasta hotarare a contribuit atat solicitarea facuta de Clubul Septimia, cat si informarea acesteia privind faptul ca majoritatea juniorilor ce vor participa au varsta de peste 12 ani si nu pot prezenta certificat verde in conditiile mentionate mai inainte.
Omologare rezultate Play-off-uri Divizia A si B, contestatiile echipele Bobowling Sfantu-Gheorghe si Elcomex Ploiesti, finalele CNI Juniori si CNI Seniori 50+ din 23-24.10.2021
Biroul Federal intrunit in sedinta in 18.10.2021, ora 20:00, a decis in unanimitate urmatoarele:
1. Omologarea rezultatelor Play-off-ului Diviziei A desfasurat in Clubul IDM din Bucuresti.
2. Amanarea omologarii rezultatelor play-off-ului Diviziei B desfasurat in Clubul Septimia din Odorheiu Secuiesc.
3. In urma analizei analizei facute de Comisia de Disciplina, impreuna cu Comisia de Arbitri si Comisia de Competitii, mandatarea Biroului Federal sa continue procedura de analizare si verificare a contestatiilor mentionate in foaia de arbitraj a arbitrului Karaman Geza cu ocazia meciului dintre Bobowling Sfantu-Gheorghe si Elcomex Ploiesti. Astfel, dupa concluzionarea contestatiilor, Biroul Federal va decide privind omologarea rezultatelor Play-off-ului.
4. Desfasurarea finalelor CNI Juniori la Clubul Septimia din Odorheiu Secuiesc, in perioada 23-24.10.2021, conform ofertei primite de la arena respectiva.
5. Desfasurarea finalelor CNI Seniori 50+ la Clubul MGM din Cernavoda, in perioada 23-24.10.2021 conform ofertei primite de la arena respectiva.
În perioada 23-24 Octombrie 2021 se va desfăşura Finala CNI-1 pentru categoria 50+, in Cernavoda, sala MGM.
Vor participa primii 19 jucatori din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 16 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Se acorda Bonus si  H de sex si varsta conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa 2 jocuri, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
FINALA Pas 2: vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca câte 6 jocuri pe 3 ungeri diferite (scurta, medie, lunga). În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3! Se acorda H de sex si varsta conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucator pe fiecare pista, mutare dupa 2 jocuri, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
Rezultate, clasamente, ungeri => https://frbowling.ro/ro/page/1383/cni-1--finala-50
Program:

Participanti:
Link pagina Play-Off 2021 (divizia A si B) => https://frbowling.ro/ro/page/1376/cni-6-play-off
Avand in vedere restrictiile impuse de legislatia in vigoare, stabilite in functie de incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 (Covid-19), in localitatile in care se desfasoara play-off-urile Diviziilor A si B ale CNB 2021, va aducem la cunostinta urmatoarele:
Rata de incidenta in Bucuresti este de 15.1. Astfel, accesul in sala clubului IDM, locatia in care se desfasoara play-off-ul Diviziei A, se face pe baza de certificat verde, doar pentru vaccinati (daca au trecut, conform specificatiilor fiecarui vaccin in parte, intre 10 si 30 de zile de la rapel) sau pentru cei trecuti prin boala si care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-Cov-2.
In Odorheiu Secuiesc, rata de incidenta a infectarii cu Covid-19 este de 3.97. Astfel, accesul in sala Septimia, locatia in care se desfasoara play-off-ului Diviziei B, se face pe baza de certificat verde, atat pentru cei vaccinati sau trecuti prin boala, dar si pentru cei care NU s-au vaccinat, doar in urma unui test negativ RT-PCR sau antigen realizat in cadrul unui laborator autorizat de catre DSP (clinica autorizata sau spital) care primeste informatiile in sistemul electronic si le inregistreaza in baza de date nationala cu teste/rezultate COVID-19. Testul RT-PCR trebuie realizat cu maxim 72 de ore inainte disputarii meciului, iar testul rapid antigen cu maxim 48 de ore inaintea disputarii meciului.
Certificatele verzi vor fi verificate de catre arbitrii inaintea inceperii meciurilor. Prezenta in sala este obligatorie cu cel putin 30 de minute inainte.
Festivitatea de premiere a castigatorilor Diviziei A va avea loc duminica 17.10.2021, ora 19:00 in sectorul B a clubului IDM.
Punctarea in cadrul turneelor Play-Off 2021 (divizia A si B) se stabileste in fiecare Runda prin cumularea:
 a. Punctelor obtinute din meciurile directe a celor 6 jucatori ai unei echipe, castigate in fata jucatorilor echipei adverse din Runda respectiva. Dupa 6 jocuri se acorda 1 punct celui cu scorul mai mare si 0 puncte celui cu scorul mai mic (daca unul dintre jucatori este schimbat, scorul este realizat prin cumularea scorului titularului cu al rezervei/rezervelor), conform aranjarii initiale efectuate de catre capitanii echipelor pe foaia de joc. ÎN CAZ DE EGALITATE: Pentru stabilirea scorului mai mare, se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cei doi jucatori.
 b. Punctelor obtinute prin compararea popicaverajului obtinut dupa 6 jocuri de catre cele 2 echipe adverse din Runda respectiva (5 puncte acordate echipei cu popicaveraj mai mare, 0 puncte acordate echipei cu popicaverajul mai mic). ÎN CAZ DE EGALITATE: Pentru stabilirea echipei cu popicaveraj mai mare se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi a penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cele 2 echipe.
 c. Punctelor obtinute din clasamentul mediilor celor 4 echipe din Runda respectiva dupa cum urmeaza: Locul 1- 4 puncte, Locul 2- 3 puncte, Locul 3- 2 puncte, Locul 4- 1 punct. ÎN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor echipelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.

Total Puncte: include punctele bonus primite (conform regulamentului CNB 2021) de catre echipele participante in cadrul turneelor Play-Off 2021 si punctele obtinute in cadrul fiecarei Runde. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea echipelor cu acelasi punctaj se va face descrescator in functie de popicaverajul lor total din Runda/Rundele turneului Play-Off 2021, apoi descrescator in functie de popicaverajul ultimului joc din ultima Runda Play-Off 2021 jucata, apoi al penultimului joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.

Clasamentul Final
se stabileste dupa cele 3 Runde (din Play-Off 2021) in functie de rubrica Total Puncte.
In cadrul turneelor Play-Off 2021 (divizia A si B) durata incalzirii este de 10 minute/pista, inclusiv pentru rezerve.

 
Perioada: 15-17.10.2021
Locatie: sala IDM (sector B), Bucuresti
Echipe participante: IDM, Split, Reinvent 1, PBM 1.
Program:

Ungere:
Perioada: 15-17.10.2021
Locatie: sala Septimia, Odorheiu Secuiesc
Echipe participante: AVVA, Pro Venus, Bobowling, Elcomex.
Program:

Ungere:
...