În perioada 02-04 Decembrie 2022 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Masculin, in Bucuresti, sala IDM (sector B).
Vor participa primii 19 sportivi din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: Vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 16 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2022. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
FINALA Pas 2: Vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca 3 runde a câte 6 jocuri. În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei Pas 2) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucator pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii..


REZULTATE, CLASAMENTE =>
PARTICIPANTI: 

PROGRAM: 

UNGERE PAS 1: 

UNGERE PAS 2 - runda 1:

UNGERE PAS 2 - runda 2: 

UNGERE PAS 2 - runda 3: 
În perioada 26-27 Noiembrie 2022 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Juniori, in Odorheiu Secuiesc, sala Septimia.
Vor participa primii 17 sportivi din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: Vor concura locurile 4-17, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 14 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2022. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, 4 jucatori pe o pereche de piste si cate 5 jucatori pe celelalte doua perechi de piste, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
FINALA Pas 2: Vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca 3 runde a câte 6 jocuri. În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei Pas 2) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, 2 jucatori pe o pereche de piste si cate 3 jucatori pe celelalte doua perechi de piste, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.

REZULTATE, CLASAMENTE =>

UNGEREA: 


PARTICIPANTI: 


PROGRAM: 
În perioada 26-27 Noiembrie 2022 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Seniori 50+, in Constanta, sala Lake View.
Vor participa primii 19 sportivi din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: Vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 16 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2022. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
FINALA Pas 2: Vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca 6 jocuri. În urma rezultatelor obtinute de cei 8 sportivi se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. Se acorda Handicap de sex si varsta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucator pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.

REZULTATE, CLASAMENTE =>

UNGEREA: 


PARTICIPANTI: 


PROGRAM: 

Rezultate, clasamente, ungeri => https://frbowling.ro/ro/page/1641/cni-feminin--finala
Transmisiune live, sala IDM => http://www.idmclub.ro/camera.php?cam=4
Va rugam sa aveti in vedere faptul ca finalele CNI 2022 Feminin si Masculin se vor desfasura, din punct de vedere al ungerilor pistelor, respectandu-se acelasi principiu utilizat si in anul anterior, anume pe 4 ungeri diferite.
Astfel, primul pas al finalei feminine (16 jucatoare), se va desfasura pe ungerea 2021 ECC_Crete, urmand ca urmatorii pasi sa se desfasoare pe ungerile trase la sorţi in urmatoarea ordine: Broadway-37 feet, Beaten Path-41 feet si Route 66-45 feet.

UNGERE PAS 1: 

UNGERE PAS 2 - runda 1: 

UNGERE PAS 2 - runda 2:

UNGERE PAS 2 - runda 3:


În perioada 19-20 Noiembrie 2022 se va desfăşura Finala CNI pentru categoria Feminin, in Bucuresti, sala IDM (sector B).
Vor participa primele 19 jucatoare din clasamentul calificarilor, din care primele 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toate cele 16 sportive, din care se califica mai departe primele 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2022. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatoarelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatoare pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toate jucatoarele.
FINALA Pas 2: vor concura primele 3 jucatoare din clasamentul calificarilor si primele 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca 3 runde a câte 6 jocuri. În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatoarelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucatoare pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toate jucatoarele.

REZULTATE, CLASAMENTE => https://frbowling.ro/ro/page/1641/cni-feminin--finala


PARTICIPANTE : 


PROGRAM : 
Clasamentele finale: https://frbowling.ro/ro/page/1474/cni--2022
Finala feminina se va disputa in perioada 19-20 noiembrie, in sectorul B al salii IDM Bucuresti.
Finalele de juniori si seniori 50+, se vor disputa in perioada 26-27 noiembrie, juniorii in sala clubului Septimia din Odorheiu Secuiesc, seniorii 50+ in sala Lake View din Constanta.
Finala masculina va avea loc in perioada 3-4 decembrie, in sectorul B al salii IDM Bucuresti.
Felicitari castigatorilor categoriei B, Chisnoiu Andreea si Dragnia Mihai!
#FRB #CNI #BBBS #NationalChampionships
Pagina turneului - ungerea, rezultate, clasamente => https://frbowling.ro/ro/page/1632/cni--turneul-7-sala-idm--sector-b
Transmisiune live, sala IDM => http://www.idmclub.ro/camera.php?cam=4
...

Evenimente viitoare

09 Dec, 2022 - 11 Dec, 2022

Program CND 2022

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

Extras Regulament - Masuri Covid-19

13 Feb, 2021 - 10 Oct, 2021

UNGERI CNE 2021

01 Feb, 2021 - 31 Dec, 2021

CURSURI GRATUITE DE BOWLING PENTRU JUNIORI SI COPII

Va invitam sa va inscrieti la cursurile gratuite ale Programului Bowling Gratuit, destinat juniorilor si copiilor legitimati (sau care se legitimeaza cu aceasta ocazie) la una din asociatiile-cluburile membre ale Federatiei Romane de Bowling, program initiat in 2018, cu ajutorul finantarii guvernamentale asigurate prin Ministerul Tineretului si Sportului.
Cursurile vor fi coordonate de Biroul Federal prin domnul dl. Piticariu Marius. Inscrierile si detaliile pot fi transmise catre/dinspre dl. Piticariu Marius, la email piticariu.marius@yahoo.com si telefon 0769-611-331, sau la email secretar@frbowling.ro.
Link de prezentare program => https://www.youtube.com/watch?v=f5m6NyAO-ZM

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

CALENDAR COMPETITIONAL 2019-2020!

20 Nov, 2020 - 22 Nov, 2020

PROGRAM PLAY-OFF A&B 2019-2020

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

Informare - modificari generale de joc ale USBC, intrate in vigoare incepand cu 1 august 2020

Urmare modificarilor de ordin tehnic anuntate de catre USBC, prin care se introduc, incepand cu 1 august 2020, diverse limitari privind gaurirea bilelor de bowling, cea mai importanta fiind interzicerea gaurilor de echilibru, FRB anunta faptul ca:
Va aplica aceste noi reglementari, pentru competitiile organizate de catre Federatie, incepand cu data de 1 ianuarie 2021.
Va rugam sa aveti in vedere ca turneele private, pe plan national sau international, aplica propriul regulament, existand posibilitatea ca acestea sa va solicite respectarea reglementarilor mai sus mentionate, incepand cu 1 august 2020.
Federatia Romana de Bowling nu isi asuma in nici un fel interzicerea echipamentelor de joc ale jucatorilor legitimati FRB in turnee private, termenul de 1 ianuarie 2021 aplicandu-se strict competiilor organizate sub egida Federatiei.


07 Dec, 2019 - 08 Dec, 2019

07-12-2019 REJUCARE MECI IN DIVIZIA A ORA 09.00 IDM SECTOR B. SPLIT-PBM1

7/8 -12-2019 ETAPA DIVIZA B- GRUPA 1 LAKE WIEV -GRUPA 2 IDM SECTOR A!!!
22 Nov, 2019 - 24 Nov, 2019

ETAPA 3 INDIVIDUALE -SALA IDM 22-24 NOV

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

ETAPA 2 IN CAMPIONATUL NATIONAL!!! 16-17 NOV.IDM