Link pagina turneului CNI-2 Masculin => https://frbowling.ro/ro/page/1447/cni-2-masculin
Calificarile si Finalele CNI-2 Feminin, CNI-2 Masculin vor avea loc in perioada 10-12.12.2021 la Cernavoda, sala MGM.
Inscrierile se fac numai pe adresa de email : competitii@frbowling.ro
Incepand de luni (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile jucatorilor din zonele indepartate (Iasi, Brasov, Ploiesti).
Incepand de marti (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile jucatorilor din Bucuresti.

Incepand de miercuri (ora 10.00) sunt acceptate inscrierile tuturor jucatorilor.
In calificari se pot inscrie in squad.uri echipe de duo din ambele categorii.
Inscrierile sunt acceptate până joi la ora 20.00!
Situatie inscrieri => https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BIB38Bj6eedlolTPHtPXdjUpIA0myfXSDBKxmhnS7RM/edit#gid=303070530

Calificari (vineri, sambata): Se vor juca 6 jocuri total popice, primele 8 echipe de duo (din clasamentul general al fiecarei categorii, dupa disputarea tuturor squad.urilor de calificare) se califica pentru finala. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa 2 jocuri, cate o pereche de piste la dreapta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de duo aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Finalele (duminica): Se organizeaza finala pentru fiecare categorie in parte! Se vor juca 6 jocuri total popice, primele 3 echipe de duo se califica pentru stepladder. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa 2 jocuri, cate o pereche de piste la dreapta. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de duo aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Se ung pistele si se joaca in sistem stepladder locul 3 cu locul 2, apoi castigatoarea cu locul 1. Stilul de joc va fi in "cross". Pista de start este aleasa de catre echipa de duo mai bine clasata. IN CAZ DE EGALITATE: Se va da o bila de roll-off de cate un jucator din fiecare echipa. Pista pe care se executa primele lovituri este aleasa de catre jucatorul din echipa de duo mai bine clasata. Daca egalitatea persista si dupa primele lovituri, aceiasi jucatori vor lansa si pe pista alaturata, si tot asa vor schimba pistele pana cand se va realiza departajarea.
In calificari si finale aranjarea echipelor de duo pe piste se va face prin tragere la sorti de catre arbitru.
Program:

Ungerea (valabila pentru ambele categorii):
Link pagina turneului CNI-1 Masculin => https://frbowling.ro/ro/page/1424/cni-1-masculin--finala
Link pagina turneului CNI-1 Feminin => https://frbowling.ro/ro/page/1436/cni-1-feminin--finala
În perioada 03-05 Decembrie 2021 se va desfăşura Finala CNI-1 pentru categoria Feminin, in Bucuresti, sala IDM (sector B).
Vor participa primele 19 jucatoare din clasamentul calificarilor, din care primele 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toate cele 16 sportive, din care se califica mai departe primele 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatoarelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatoare pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toate jucatoarele.
FINALA Pas 2: vor concura primele 3 jucatoare din clasamentul calificarilor si primele 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca câte 6 jocuri pe 3 ungeri (challenge) diferite (scurta, medie, lunga). În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatoarelor aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucatoare pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toate jucatoarele.
Rezultate, clasamente, ungeri => https://frbowling.ro/ro/page/1436/cni-1-feminin--finala
Program:

Participante:
În perioada 03-05 Decembrie 2021 se va desfăşura Finala CNI-1 pentru categoria Masculin, in Bucuresti, sala IDM (sector B).
Vor participa primii 19 jucatori din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 16 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Se acorda Bonus conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
FINALA Pas 2: vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca câte 6 jocuri pe 3 ungeri (sport) diferite (scurta, medie, lunga). În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 1 jucator pe fiecare pista, mutare dupa fiecare joc, 2 piste la dreapta, toti jucatorii.
Rezultate, clasamente, ungeri => https://frbowling.ro/ro/page/1424/cni-1-masculin--finala
Program:

Participanti: 

În perioada 27-28 Noiembrie 2021 se va desfăşura Finala CNI-1 pentru categoria Juniori, in Odorheiu Secuiesc, sala Septimia.
Vor participa primii 19 jucatori din clasamentul calificarilor, din care primii 3 merg direct în Finala Pas 2.
FINALA Pas 1: vor concura locurile 4-19, se vor juca 6 jocuri de catre toti cei 16 sportivi, din care se califica mai departe primii 5 din clasament. Finala Pas 1 se va imparti in doua squad.uri, in primul squad jucatorii de pe locurile 4-11 iar in al doilea jucatorii de pe locurile 12-19. Se acorda Bonus si H de sex si varsta conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa 2 jocuri, 2 piste la dreapta, toti jucatorii. (se va juca pe 4 piste)
FINALA Pas 2: vor concura primii 3 jucatori din clasamentul calificarilor si primii 5 din clasamentul finalei Pas 1. Se vor juca câte 6 jocuri pe 3 ungeri diferite (scurta, medie, lunga). În urma rezultatelor cumulate (din cele 3 runde ale finalei) se alcatuieste clasamentul final. Se premiaza cu diploma, cupa si medalie locurile 1,2 si 3! Se acorda H de sex si varsta conform regulamentului CNB2021. IN CAZ DE EGALITATE: Departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc al tuturor jucatorilor aflati in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Asezarea pe piste se va face prin tragere la sorti, cate 2 jucatori pe fiecare pista, mutare dupa 2 jocuri, 2 piste la dreapta, toti jucatorii. (se va juca pe 4 piste)
Rezultate, clasamente, ungeri => https://frbowling.ro/ro/page/1396/cni-1--finala-juniori
Program:

Participanti:

Baraj Mentinere-Promovare in Divizia A si Finala CNI-2 Juniori.
Barajul de Mentinere-Promovare in Divizia A ce va avea loc in sala Clubului MGM din Cernavoda in data de 6 noiembrie 2021, ora 10:00, conform hotararii echipelor concurente. Formatul barajului este identic cu cel folosit in CNI-6 (asezarea jucatorilor pe piste, puncte individual si puncte total popice echipa). O echipa poate acumula 6 puncte de la individual si 5 de la total popice echipa.
IN CAZ DE EGALITATE (individual): Pentru stabilirea scorului mai mare, se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cei doi jucatori.
IN CAZ DE EGALITATE (total popice echipa): Pentru stabilirea echipei cu popicaveraj mai mare se ia in considerare valoarea cea mai mare a ultimului joc, apoi a penultimului joc, s.a.m.d. pana se obtine departajarea intre cele 2 echipe.
Le uram succes si le putem urmari rezultatele pe site-ul oficial al FRB la => https://frbowling.ro/ro/xls/0/1421/rezultate-baraj-sala-mgm


Inscrierile pentru calificari CNI-2 2021 s-au incheiat.
Avand in vedere numarul mic de inscrieri, a informarilor facute de catre administratorul arenei 300 Bowling Club din Miercurea Ciuc, FRB a hotarat schimbarea formatului finalei pe baza art. 3.2.65.2 al Regulamentului CNB 2021: "Daca la oricare dintre categorii nu se vor califica 8 jucatori sau 8 echipe in finala, atunci pentru acea categorie nu se va organiza finala, iar clasamentul din turneele de calificare va fi cel final."
Astfel, calificarile vor avea loc in doar doua squad-uri, in ziua de duminica 07.11.2021 de la orele 10:00 si 13:00. Aceste squad-uri de calificare vor reprezenta finala propriu-zisa a competitiei.
Participantii in squad-uri vor juca 6 jocuri total popice si in urma rezultatelor se alcatuieste clasamentul final. Asezarea pe piste in cadrul fiecarui squad se va face prin tragere la sorti. Stilul de joc va fi in "cross" iar mutarea sportivilor se va face dupa 2 jocuri, cate o pereche de piste la dreapta. Se acorda handicap de sex si varsta.
IN CAZ DE EGALITATE: departajarea se va face luandu-se in considerare ultimul joc cumulat al tuturor echipelor de duo aflate in situatia de egalitate, apoi penultimul joc, s.a.m.d. pana la jocul 1 sau pana se va crea departajarea.
Celelalte prevederi ale desfasurarii competitiei raman in vigoare conform anunturilor anterioare.
Le uram succes participantilor si le vom urmari rezultatele pe site-ul oficial al FRB la => https://frbowling.ro/ro/xls1/0/1415/rezultate-sala-300-bowling

Biroul Federal al Federatiei Romane de Bowling.
... ...

Evenimente viitoare

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

Extras Regulament - Masuri Covid-19

13 Feb, 2021 - 10 Oct, 2021

UNGERI CNE 2021

01 Feb, 2021 - 31 Dec, 2021

CURSURI GRATUITE DE BOWLING PENTRU JUNIORI SI COPII

Va invitam sa va inscrieti la cursurile gratuite ale Programului Bowling Gratuit, destinat juniorilor si copiilor legitimati (sau care se legitimeaza cu aceasta ocazie) la una din asociatiile-cluburile membre ale Federatiei Romane de Bowling, program initiat in 2018, cu ajutorul finantarii guvernamentale asigurate prin Ministerul Tineretului si Sportului.
Cursurile vor fi coordonate de Biroul Federal prin domnul dl. Piticariu Marius. Inscrierile si detaliile pot fi transmise catre/dinspre dl. Piticariu Marius, la email piticariu.marius@yahoo.com si telefon 0769-611-331, sau la email secretar@frbowling.ro.
Link de prezentare program => https://www.youtube.com/watch?v=f5m6NyAO-ZM

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

CALENDAR COMPETITIONAL 2019-2020!

20 Nov, 2020 - 22 Nov, 2020

PROGRAM PLAY-OFF A&B 2019-2020

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

Informare - modificari generale de joc ale USBC, intrate in vigoare incepand cu 1 august 2020

Urmare modificarilor de ordin tehnic anuntate de catre USBC, prin care se introduc, incepand cu 1 august 2020, diverse limitari privind gaurirea bilelor de bowling, cea mai importanta fiind interzicerea gaurilor de echilibru, FRB anunta faptul ca:
Va aplica aceste noi reglementari, pentru competitiile organizate de catre Federatie, incepand cu data de 1 ianuarie 2021.
Va rugam sa aveti in vedere ca turneele private, pe plan national sau international, aplica propriul regulament, existand posibilitatea ca acestea sa va solicite respectarea reglementarilor mai sus mentionate, incepand cu 1 august 2020.
Federatia Romana de Bowling nu isi asuma in nici un fel interzicerea echipamentelor de joc ale jucatorilor legitimati FRB in turnee private, termenul de 1 ianuarie 2021 aplicandu-se strict competiilor organizate sub egida Federatiei.


07 Dec, 2019 - 08 Dec, 2019

07-12-2019 REJUCARE MECI IN DIVIZIA A ORA 09.00 IDM SECTOR B. SPLIT-PBM1

7/8 -12-2019 ETAPA DIVIZA B- GRUPA 1 LAKE WIEV -GRUPA 2 IDM SECTOR A!!!
22 Nov, 2019 - 24 Nov, 2019

ETAPA 3 INDIVIDUALE -SALA IDM 22-24 NOV

30 Nov, -1 - 30 Nov, -1

ETAPA 2 IN CAMPIONATUL NATIONAL!!! 16-17 NOV.IDM

08 Nov, 2019 - 10 Nov, 2019

08-10 NOEMBRIE INDIVIDUALE M.CIUC